Radisson Blu Palace hotel

Een bezoek aan Spa is incompleet zonder een verblijf in het luxueuze viersterrenhotel Radisson Blu Palace Hotel. Het neoklassieke design aan de buitenkant belooft een chique interieur, en stelt daarin geenszins teleur. Dit hotel biedt rechtstreeks toegang tot de Thermen van Spa via een privékabelbaan, waardoor het een perfecte keuze is voor wellnessliefhebbers. De ruime kamers en suites zijn uitgerust met moderne voorzieningen en gratis Wi-Fi, zodat u zowel kunt ontspannen als up-to-date kunt blijven. Het restaurant "Les Saisons de Spa" van het hotel biedt heerlijke gastronomische ervaringen. De adembenemende uitzichten op de stad en de omliggende natuur zijn een waardevolle toevoeging aan uw comfortabele verblijf.

Hotel La Reine

Gelegen in het hart van Spa, is Hotel La Reine een driesterrenhotel dat charme combineert met comfort. Het hotel is genesteld in een historisch gebouw met uitzicht op de schilderachtige heuvels van de Ardennen, waardoor het een ideale keuze is voor natuurliefhebbers. Het hotel biedt sfeervol ingerichte kamers, elk met een eigen karakter en gezellig comfort. Om uw dag goed te beginnen, serveert Hotel La Reine een vers bereid ontbijt in hun ontbijtzaal. De vriendelijke en attente medewerkers staan klaar om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Hotel & restaurant L'Auberge

L'Auberge is een charmant boetiekhotel gekend voor zijn Belgische gastvrijheid en verfijnd restaurant. Dit is de plek waar comfortabele accommodatie en culinaire boluiten elkaar ontmoeten. Als u in een van de sfeervolle kamers van het hotel verblijft, zult u het elegante decor en de moderne voorzieningen waarderen die bijdragen aan een ontspannen ervaring. Maar de absolute ster van uw verblijf zal het restaurant zijn, met zijn begeerde Belgische keuken, bereid met verse, lokale ingrediënten.

Manoir de Lébioles

Als laatste willen we nog wijzen op het majestueuze Manoir de Lébioles, een luxe hotel gevestigd in een prachtig kasteelachtig landhuis. Dit vijfsterrenhotel dompelt gasten onder in een wereld van luxe en elegantie. De kamers en suites zijn prachtig ingericht, met respect voor de historische grandeur van het landhuis. Gasten worden getrakteerd op een wellnesscentrum met een spa, een fitnessruimte en een gerenommeerd gastronomisch restaurant. Het landgoed is omgeven door een uitgestrekt park, wat een idyllische setting biedt voor ontspannende wandelingen.

Wij hopen dat deze gids u helpt bij het plannen van uw volgende verblijf in Spa. Elk van deze hotels belooft een ervaring van comfort, luxe en uitzonderlijke service. Dus waar wacht u nog op? Het is tijd om uw uitje naar Spa te boeken en uzelf onder te dompelen in de warme gastvrijheid van deze unieke hotels.

Terug
Bekijk per categorie
Meest gelezen
Bekijk hier Onze partners