Camping L'Hirondelle

Bij het plannen van uw campingtrip in de buurt van Spa, zou Camping L'Hirondelle zeker op de lijst moeten staan. Deze camping, met haar idyllische ligging aan de rand van de Ardennen, biedt een perfecte combinatie van comfort en natuurlijke schoonheid. Camping L'Hirondelle is speciaal ontworpen met gezinnen in gedachten. Er worden tal van activiteiten georganiseerd, geschikt voor alle leeftijden, en voor wie gewoon wil ontspannen, zijn er mooie staanplaatsen om een tent op te zetten, of comfortabele caravans en chalets te huur. En met uitstekende faciliteiten zoals moderne sanitaire blokken en een campingwinkel, kunt u de hele tijd genieten van uw verblijf.

Camping Spa d'Or

Camping Spa d'Or, gelegen in de prachtige bosrijke omgeving van de Ardennen, biedt het beste van beide werelden: de rust van het buitenleven en de luxe van moderne voorzieningen. Op deze viersterrencamping kunt u echt tot rust komen, terwijl u geniet van het uitzicht op de omliggende heuvels en bossen. Of u nu kiest voor een kampeerplaats of voor een van de luxueuze stacaravans, u zult genieten van het comfort dat deze camping te bieden heeft. Bovendien heeft camping Spa d'Or een eigen restaurant, zodat u niet zelf hoeft te koken en nog meer van uw vakantie kunt genieten.

Camping Domaine de Bérinzenne

Voor de meer avontuurlijke kampeerders onder ons is er Camping Domaine de Bérinzenne. Deze camping, genesteld in de heuvels boven Spa, biedt de unieke mogelijkheid om volledig op te gaan in de natuur. Vergeet de dagelijkse sleur en stel uw tent op te midden van het groen, met uitzicht op de ongerepte natuur van de Ardennen. Een netwerk van wandel- en fietspaden slingert door het omringende landschap en nodigt uit tot dagen vol avontuur. Aan het einde van de dag kunt u zich rond het kampvuur nestelen, genieten van de stilte en tot rust komen onder de sterrenhemel.

Met mogelijkheden voor iedere smaak, van luxueus glamping tot echt wildkamperen, biedt het gebied van Spa in de Ardennen iets voor elke kampeerfanaat. Pak uw tent en ga op avontuur; de Ardennen wachten op u!

Terug
Bekijk per categorie
Meest gelezen
Bekijk hier Onze partners