Bekijk per categorie

Authentieke Belgische keuken

Duik in de Belgische gastvrijheid met Spa's lokale specialiteiten en een breed scala aan brouwerijproducten. Typische brasseries toveren herkenbare gerechten op tafel, terwijl sfeervolle cafés je uitnodigen om de lokale bieren te proeven.

Het eten is gevarieerd, van comfort food met een creatieve touch, tot gastronomische delicatessen en traditionele schotels. De rijke Belgische biercultuur neemt je mee op een ontdekkingsreis, met een selectie van lokale brouwsels die je smaakpapillen verrassen.

Genieten van frisse en lokale producten

Proef de essentie van de Ardense regionale keuken in Spa. Chefs in lokale restaurants betrekken hun ingrediënten van nabije boerderijen, wat resulteert in verse, seizoensgebonden gerechten die net zo levendig en welkom zijn als de stad zelf.

Van heerlijk hert tot frisse forel, je kunt genieten van de rijke smaken geproduceerd vanuit de overvloedige natuur. Het gebruik van de beste lokale producten is de sleutel tot deze authentieke eetervaring, waardoor je je verbonden voelt met de aardse goedheid van Spa.

Culinaire avonturen voor de gehele familie

Op het kruispunt van comfort en warmte is de gastvrijheid in Spa ongeëvenaard. Of je nu met vrienden dineert, een romantische avond hebt of een uitstapje met het gezin, er zijn culinaire avonturen voor iedereen.

Het kindvriendelijke eten wordt geleverd met een royale side-order van plezier, waardoor er een evenwicht is tussen voeding en genot voor de kleintjes. Ook volwassenen zullen genieten van de gevarieerde menu's, waar iedereen zijn nieuwsgierigheid naar nieuwe smaken kan stillen.

Ervaar de authentieke smaak van Spa

Bereid je voor op een culinaire reis door het wonderlijke landschap van Spa, waar elke maaltijd een avontuur is en elk drankje een beleving. Zowel fijnproevers als casual foodies kunnen hier hun hart ophalen.

Bekijk hier Onze partners