Vind uw wellnessparadijs bij Les Thermes de Spa

Als we in België over 'spa' praten, komen onze gedachten vaak direct bij Les Thermes de Spa. Deze gevestigde naam in het kuuroord is een ware sensatie voor de zintuigen. Een plek waar moderne architectuur en eeuwenoude traditionele behandelingen samenkomen om u de ultieme ontspanning te bieden. Bij Les Thermes de Spa stroomt het geneeskrachtige water, rijk aan mineralen, direct uit de bron naar de verschillende binnen- en buitenbaden van het complex. Dompel uzelf onder in de ontspannende warmte, en voel hoe uw zorgen langzaam wegsijpelen. Natuurlijk gaat het bij Les Thermes de Spa niet alleen om de baden. Het brede scala aan behandelingen, uitgevoerd door professionele therapeuten, zorgen voor een complete wellnesservaring. Trakteer uzelf op een verkwikkende massage, een hydraterende gezichtsbehandeling, of een luxueuze modderpakking. Welke behandeling u ook kiest, deze oase van wellness en ontspanning zal u een gevoel van verjonging en rust geven.

Ervaar wereldse wellness bij Spa Cinq Mondes

Als u op zoek bent naar een wellnesservaring die u om de wereld brengt zonder België te verlaten, dan is Spa Cinq Mondes de plek voor u. Deze bijzondere spa in het hart van de Ardennen biedt u de unieke gelegenheid om te genieten van rituelen en behandelingen uit de vier windstreken. Omringd door de rust van de Ardennen, verwelkomt Spa Cinq Mondes u in een wereld van exotische ontspanning. Of u nu kiest voor een Balinese massage, een Ayurvedische behandeling uit India of een traditionele Japanse gezichtsbehandeling, u wordt ondergedompeld in een wereld van sereniteit en welbevinden. Spa Cinq Mondes combineert deze wereldse wellnesservaringen met de kwaliteit en luxe die u verwacht. Met zorgvuldig gekozen decoraties en verwarmde massagebedden is elk moment bij Spa Cinq Mondes een verwenmoment voor uzelf.

Combineer luxe en comfort bij Silva Hotel Spa-Balmoral

Een dag vol wellnessbehandelingen en vervolgens in alle comfort kunnen overnachten in hetzelfde gebouw in een hotel, wie wilt dat nu niet? Het Silva Hotel Spa-Balmoral biedt u precies dat. In deze smaakvolle accommodatie, omringd door de groene bossen van de Ardennen, komt u helemaal tot rust. Bij Silva Hotel Spa-Balmoral kunt u kiezen uit een breed scala aan behandelingen. Van rustgevende massages en gezichtsbehandelingen tot heerlijke aromatherapie-belevingen. Na uw behandeling kunt u verder ontspannen in de sauna, het stoombad of het overdekte zwembad.

Ieder van ons heeft af en toe een dagje verwennerij nodig. In Spa heeft u een wereld aan mogelijkheden voor zulke dagen. Of u nu op zoek bent naar traditionele wellness, een unieke wereldse ervaring, of een luxeverblijf met spa in uw hotel, Spa weet al uw wellness dromen te vervullen. We zien u graag snel in Spa!

Terug
Bekijk per categorie
Meest gelezen
Bekijk hier Onze partners