Le Bouchon Gourmand

Le Bouchon Gourmand is een van de meest gewaardeerde restaurants in Spa, dat bekend staat om zijn uitzonderlijke Franco-Belgische keuken. Hier kunnen gasten genieten van traditionele, heerlijke gerechten zoals coq au vin, Bouillabaisse en escargots, bereid met verse, lokale ingrediënten.

Het restaurant vindt de perfecte balans tussen de authentieke, rustieke charme van de Ardennen en de verfijnde elegantie van de Franse keuken. Met zijn warme, gastvrije sfeer, behulpzame bediening en een uitstekende wijnkaart, garandeert Le Bouchon Gourmand een onvergetelijke culinaire ervaring.

L’Auberge

Aan de rand van het bos, waar wilde dieren vaak een bezoek brengen, ligt L’Auberge, een charmant restaurant dat traditionele Ardense gerechten aanbiedt. Hun menu varieert volgens het seizoen om altijd de meest verse ingrediënten te gebruiken. Een van de hoogtepunten is hun huisgemaakte Ardense ham.

Het restaurant heeft ook een grote open haard waarin ze hun vlees grillen, wat zorgt voor een unieke, rustieke sfeer. Of je nu geniet van een zomerse lunch op het zonnige terras of een gezellige maaltijd bij het knisperende haardvuur, L’Auberge biedt een authentieke en gastvrije culinaire ervaring.

La Petite Faveur

Voor degenen die een zoetekauw hebben, ligt in het hart van de stad Spa La Petite Faveur, een charmante patisserie en theesalon, beroemd om zijn verleidelijke selectie van gebakjes, pralines, en taarten.

Ze staan vooral bekend om hun specialiteit, de 'Cacasseille', een zoet gebakje met banketbakkersroom, meringue en abrikozenjam. La Petite Faveur biedt zowel een gezellig interieur als een zonnig terras - het ideale plekje om te genieten van een heerlijke traktatie, vergezeld van een kopje van hun uitstekende selectie aan thee.

Ontdek de smaken van Spa

Embrace de culinaire rijkdommen die Spa te bieden heeft en dompel jezelf onder in de authentieke wereld van overheerlijke Belgische smaken. Of je nu op zoek bent naar een elegant diner, een traditionele maaltijd bij de open haard, of een zoete traktatie in de namiddag, Spa's restaurants beloven een smakelijke verrassing op elke hoek. Neem je smaakpapillen mee op reis en geniet van al het heerlijks dat deze charmante stad te bieden heeft.

Terug
Bekijk per categorie
Meest gelezen
Bekijk hier Onze partners