De ongelofelijke reis van SPA water

Elke druppel SPA water heeft een wonderlijke natuurlijke reis achter de rug voordat het onze flessen bereikt. Het regenwater, dat in de omgeving van Spa valt, gaat een lange ondergrondse reis aan. Gedurende deze reis wordt het gezuiverd en verrijkt met mineralen, terwijl het veilig beschermd blijft tegen vervuiling en virussen door de diepe rotslagen. Na deze lange reis herrijst het water uit de bronnen als zuiver mineraalwater om van genoten te worden.

Toewijding aan een duurzame toekomst

Bij SPA hechten we groot belang aan duurzaamheid en natuurbehoud. Onze pijlers — Puur, Groen, Lokaal, en Samen — zijn representatief voor onze toewijding aan het milieu. Wij beschermen actief meer dan 13,000 hectare natuur in de Ardennen om onze bronnen te conserveren en de biodiversiteit te bevorderen. Bovendien zijn we er trots op dat we een B Corp-gecertificeerd water zijn, een certificaat dat ons verantwoordelijk houdt voor het nemen van ethische en milieuvriendelijke beslissingen.

De uitzonderlijke verscheidenheid van SPA

SPA biedt meer dan alleen natuurlijk mineraalwater. Wij hebben een breed scala aan producten die voldoen aan de smaak van iedereen. Of je nu houdt van onze natuurlijk bruisende mineraalwaters, water met een delicaat vleugje smaak, of onze verrukkelijke fruitige frisdranken, SPA heeft de perfecte hydraterende optie voor je. Wij zijn ook toegewijd aan het gezinsleven. Met onze SPA Baby & Family Club, bieden we toekomstige moeders betrouwbare informatie en leuke extraatjes, zoals kortingen en spaarprogramma's.

SPA: Veel meer dan alleen water

SPA erkent dat water de bron van het leven is, en neemt de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat haar mineraalwater van de hoogste kwaliteit is. Gedurende meer dan 125 jaar hebben wij ons onvermoeibaar toegewijd aan het behoud en de verbetering van onze natuurlijke bronnen, zodat mensen overal ter wereld van ons water kunnen genieten.

Dus, laat jezelf onderdompelen in de wereld van SPA. Ontdek het mineraalwater jouw lichaam nodig heeft, ervaar de magie van de pure natuur, en proef de zuiverheid van onze toewijding in elke slok van SPA Water!

Terug
Bekijk per categorie
Meest gelezen
Bekijk hier Onze partners